VHS digitalizálás

VHS Digitalizálás: VHS videokazettából DVD, VHS kazetta digitalizálás, VHS digitalizálás, és utómunka, MiniDV kazetta DVD-re

Önnek is megvannak még a régi családi videók, ballagások, születésnapok és névnapok, egyéb más események VHS, vagy MiniDV kazettán? Félve rakja be a lejátszóba, nehogy tönkremenjen? Nem meri már kölcsönadni családi barátoknak sem?

 

Most megoldást kínálunk Önnek a fenti problémákra! Nincs több idegeskedés, begyűrt szalag és kifogáskeresés, miért nem adom oda, és nincs több "ne tekerd gyorsan"... Most csupán csak egyszer kell beraknunk vhs kazettáját a lejátszóba, amíg DVD-re íródik a videó anyag és digitalizáljuk. Utána el is felejtheti a VHS,8mm-es vagy Mini DV kazettát.
Szinte mindnyájunk háztartásában akad egy-két rég elfelejtett, porosodó VHS formátumú videokazetta. Sokan már nem is tudjuk lejátszani őket, mert nincs videokazetta lejátszónk, a szalagok megrongálódtak, rengeteg helyet foglalnak… az emlékeink meg velük együtt porosodnak és merülnek feledésbe. Ne hagyja ezt! Ajándékozza meg szeretteit vagy önmagát digitalizált képanyaggal. Éljék át együtt a legszebb pillanatokat ismét digitális minőségben.

A videó digitalizálás árairól itt tájékozódhat bővebben.

Ha kíváncsi rá, miért jobb a DVD, mint a VHS, akkor kattintson ide.

 

 

 

 

 

 

 

Negatív és dia archiválás